Empty image

Plan een bezoek

Omschrijving

Op een licht glooiende helling in de hoogst gelegen gemeente van België,regio Bütgenbach, bieden we deze 12 luxueuze woningen aan. Deze zijn optimaal afgestemd op de wensen van al wie op zoek is naar een exclusieve plek om tot rust te komen, op vakantie… of het hele jaar door.
Het project omvat 2 open en 10 halfopen bebouwingen met drie niveaus. De architectuur is strak en tijdloos, het interieur creatief, doch authentiek en tot in de puntjes afgewerkt. Deze duurzame, energiezuinige woningen baden in de gezellige sfeer van de Ardennen, zonder te vervallen in clichés.

Met een open, luchtige leefruimte, 3 slaapkamers, 2 badkamers en voldoende bergruimte, kunnen deze perfect dienst doen als luxueus vakantiehuis of als permanent verblijf. De 2de verdieping is ruim en biedt tal van mogelijkheden. De afwerking van dit niveau wordt niet voorzien, echter indien gewenst gaan we er uiteraard graag voor u mee aan de slag.

Elke woning beschikt tenslotte over een ruim terras en een riante tuin grenzend aan een open grasland. Uit welk raam u ook kijkt, overal geniet u van prachtige vergezichten, waarvoor het Belgisch Eifelgebied bekend staat.

Wenst u meer info of een vrijblijvende afspraak?
Bel 03/369.50.80 of mail naar info@qvas.be

Indeling

N Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
N: 1 Type: Woning Prijs: € 327.000 Slk.: 3 Terras: - Woonopp.: - Grondopp.: 820 m² Plan: -